3. září 2013

NÁKUPY: srpen 2013

Hezké odpoledne :)

V srpnu to bylo hodně hektické.. nabalit, vybalit, doma, v cizině, takže se mi to tu po různu nakupilo a myslím, že je toho poměrně dost, i když jsem si skoro naprosto jistá, že jsem na něco zapomněla :D a jestli jo, tak ten produkt stejnak nebyl vůbec důležitý :D I tak si myslím, že toto bude hodně tučný článek :)



Jelikož jsem přijela od moře, kde moje vlasy dostávaly dost zabrat, tak jsem hned musela vletět do drogérky a něco na ty vlasy najít. Jenže když jsem přišla ke stojanu, vůbec jsem nevěděla, co vybrat. Tak jsem to udělala jednoduše.. hledala jsem něco typu total repair.. a čím víc total, extrem, maximum.. tím líp :D No a nakonec jsem vybrala 2 šampony na které jsem slyšela samou chválu a taky jednu masku.

1. Gliss kur šampon - dlouhé vlasy se sklonem k třepení oil nutrive (DM, 89,90 kč)
2. Gliss kur šampon - velmi poškozené a suché vlasy ultimate repair (DM, 89,90 kč)




Oba dva šampony nemám moc prozkoušené, ale zatím jsem spokojená s oběma. Vlasy mi krásně uhladí, nezacuchají, ale úplně odvařená z nich také úplně nejsem. Zdá se mi, že mi i trošku mastí vlasy. Zatím je musím oba dva pořádně prozkoušet a pak podám report :) Plus, když jsem si koupila šampony dostala jsem k tomu nádherný šátek :)



3. Loreal Elseve: total extreme repair maska (DM, 109 kč)
Tuto masku jsem vyzkoušela zatím tuším 2x a jsem moc spokojená. Dělá vše, co od masky potřebuju. Krásně vlasy uhladí, jsou lesklé, voňavé. Nemám nic, co bych ji vytkla.



Dále jsem přes prázdniny byla často u vody, takže jsem potřebovala voděodolnou řasenku. Nechtěla jsem příliš do ní investovat, jelikož ji budu mít jen k vodě a používat ji budu jen přes léto. Tak jsem poměrně ve spěchu vletěla do DM a hledala nějakou první okolo stovky. Paní mi doporučila v akci Maybelline..

4.Maybelline: Volum express waterproof mascara (DM, 120 kč v akci)
Z této řasenky jsem taková rozpačitá. Hned jak jsem ji otevřela, připadala mi, jako by už byla vyschlá. Kartáček je velice prapodivný, jakýsi pokřivený a s řasami mi to dělá minimální efekt. Na takové napatlání k vodě asi dobrý, ale znovu bych si ji teda nekoupila. Nehledě na to, že balení řasenky vypadá jak odněkud z tržnice..




5. Essence:  Řasenky Get big lashes triple black + volume boost waterproof mascara (Rossmann, 60 kč)
Když jsem viděla v akci toto duo, musela jsem ho vyzkoušet, protože jsem na ně četla samou chválu a navíc jsem potřebovala novou voděodolnou řasenku. Za tak super cenu jsem to prostě musela vyzkoušet. No a taky z nich nejsem úplně odvařená. Obě dvě mají obří kartáčky, které mi moc nevyhovují, ale uvidíme, nestihla zatím moc vyzkoušet, tak pak podám report :)




6. Balea: krém na nohy s ureou (DM, 43 kč)
V letě, jak chodíte v otevřených botách, tak patám to moc nesvědčí a to ani těm mým. Šla jsem celkem na jistotu, protože jsem snad nečetla žádnou zápornou recenzi a všude byl vychvalován do nebe.. no a nemýlili se :).. opravdu je to malý zázrak. Opravdu paty hezky hydratuje a už po prvním použití můžete vidět výsledky. Co se týče urey.. ano urea je močovina, ale nemusíte se bát. Ta, kterou krém obsahuje je uměle vyráběná a určitě nějak nezapáchá, naopak krém hezky voní.



7 .Essence: paletka stínů z limitky Girls on tour (DM, 110 kč)
Už dlouho jsem si chtěla koupit podobnou paletku od Essence, protože prostě ujíždím na tom balení, je naprosto sladký. Paletka obsahuje 6 stínů (neutrální i barevné), které jsou kupodivu krásně pigmentované a měkké, dále pěnový aplikátor, který nepoužívám a návody na různá líčení. Já jsem z paletky nadšená :) , ale chápu, že to nebude každého šálek kávy.




8. Essence: pro white effect lak na nehty (DM, 50 kč)
Jelikož jsem přes celé prázdniny nosila laky a to dost výrazné, začaly mi z toho žloutnout nehty, tak jsem hledala nějaký base coat nebo něco podobného a narazila jsem právě na tento. Zatím jsem ho použila jen jednou, tak uvidíme, ale celkem mě zarazil popis, který říká, že pouze opticky vybělí nehty .. jenže já je chci vybělit úplně :D.. Jak říkám, až odlakuju lak, uvidím, jak jsou nehty na tom :)



9. Essence: lak na nehty colour and go v odstínu: 154 pink & proud (DM, 40 kč)
Což je nádherná fialová barvička s metalovým shimerem, který budu nosit na podzim :)

10. Rimmel: lak na nehty 60 second v odstínu: 230 portobello pink (DM, 40 kč)
Úžasná růžovka, kterou nosím už 3 den a pořád krásně drží. Kouknu se po dalších lacích od Rimmelu.



11. Dermacol: báze pod oční stíny (DM, 99 kč)
Použila jsem ji zatím tak 2x a držela mi stíny moc hezky, ale jednou už se mi večer stíny začaly slévat do vrásky. Opět, musím pořádně vyzkoušet.



12. Chris cosmetics: trio očních stínů v odstínu 3 (Kaufland)
Už doma mám jedno trio od této české značky (o které jsem psala zde) a jsem moc spokojená, tak jsem šáhla po tomto triu s klasickými barvami: bílá, šedá a černá. Pigmantace je v pořádku, černá není úplně ideální, ale s tím jsem počítala. Na tu cenu (okolo 40 kč) jsou skvělé a často po nich šahám.



13. Essence: mono stín v odstínu: 65 Skeye and sand (DM, 30 kč)
Tento stín jsem si pořídila ve výprodejním stojanu a je naprosto boží, pigmentace je v pořádku, je to takový zlatavo-bronzový stín, který mi strašně připomíná západ slunce.



Máte ze kterým z výrobků zkušenost? :)

2 komentáře:

  1. super nákupy, nalákala jsi mě na tu masku na vlasy :)

    OdpovědětVymazat
  2. Baru, co ji teď používám dyl, tak musím říct, že je skvělá. U šamponů si ani u jednoho nejsem jistá.
    A děkuji :)

    OdpovědětVymazat

Budu ráda za každý váš komentář :)